//Tilgangen

I vores lille køkken, kan vi lidt af det hele. Om dagen fungerer vi som minibageri, hvor vi hver dag bager boller, kanelsnegle, kardemommesnurrer, donuts og meget mere.

Alt sammen på surdej og mel fra vores yndlingsmøllere i Kornbymølle.

Til frokost laver vi hver dag en dagens salat ud fra sæsonens råvarer, og hvad vi kan få fra vores lokale leverandør fra Eat Grim.
Om aftenen har vi et pænt udvalg af snacks, småretter – også veganske og vegetariske, samt enkelte hovedretter, som skifter jævnligt.

Vi har altid et højt fokus på lokale, økologiske og sæsonbetonede varer. Ligeledes går vi meget op i at minimere madspild, hvilket er tænkt ind igennem hele dagens menu. Vi sætter en dyd i at lave så meget som muligt fra bunden - lige fra maden, fermenteringen, syltningen og til tonicen i din Gin & Tonic. 

//Aftenmenu

Se Instagram story @fovl.nv

//Vin og øl

Vi elsker ren og naturlig vin, og åbner hver dag forskellige spændende flasker som kan købes på glas. Vi har ligeledes et bredt udvalg af flasker fra vores gode venner og importører fra bl.a.

Rosforth & Rosforth, Melin Vin, Terrassevin, Rødder & Vin, Sabortøren og Vini Kultur.
Desuden har vi altid et bredt udvalg af lokale og friske øl på flaske og fad.

Elite_Maerkat_600.jpg